Aircondition & klima

Aircondition service søger for det bedste indeklima i din bil.

Alle former for Aircondition & klima service af din bil

Aircondition service er noget vi hos GS Auto, har mange års erfaring med både service og reparationer af alle bilmærker. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig med at forebygge skader, inden de sker, men vi er også i stand til at udbedre skaderne, når de først er sket. Vi går op i at give vores kunder en god oplevelse, og vi er stolte af vores håndværk og vores service. Hvis du går og overvejer at få udført service eller reparationer på din bil, så kan du ringe til os på tlf. 44 24 20 44 og høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Når vi udfører service på anlægget udfører vi en komplet kontrol/test af systemet for utætheder med vores avancerede udstyr. Vi påfylder nyt kølemiddel på samt olie til kompressoren og sporemiddel.

Info om airconditionanlæg:
For at opretholde et driftssikkert aircondition anlæg, så anbefaler de fleste bilproducenter og specialister, at anlægget serviceres min. hvert andet år.

Mange har desværre den opfattelse, at når bilen køres til alm. serviceeftersyn, så omfatter serviceeftersynet også bilens aircondition anlæg, hvilket desværre ikke er tilfældet.

Manglende servicering af anlægget kan få alvorlige konsekvenser, og koster hvert år mange bilejere ekstra regninger på 6-10.000 kr. i reparationer, som kunne være undgået ved en løbende servicering af anlægget.

aircondition, service af aircondition
aircondition, service af aircondition

Hvorfor vedligeholde aircondition?

Bilens klimaanlæg er vigtig, da den sørger for, at der er et godt indeklima i din bil. Det er nødvendigt at have et godt indeklima, og særligt hvis du kører i varmt vejr eller særligt lange ture, vil det være vigtigt, at din bils a/c fungerer optimalt.

Derfor tilbyder vi service af aircondition, så du kan sikre, at din bils aircondition har den længst mulige levetid. Prisen på service af aircondition lyder på 695,-. Selv, hvis du ikke mener, at din aircondition fejler noget, kan det være en fornuftig idé at få lavet service på den med jævne mellemrum. Det kan nemlig gå hen og blive en meget dyr reparation, hvis din bils aircondition går i stykker og skal laves.

Din aircondition kører på et kølemiddel, og efterhånden som tiden går, vil din aircondition miste kølemiddel. Når den mister kølemiddel, mister den også langsomt effekten, og den kan altså gå helt i stykker, hvis ikke der rettes op på manglen af kølemiddel i tide. Ved service af aircondition gennemgår vi alle de vigtige funktioner og sikrer, at din aircondition er klar til at køre længe endnu. Det er altså en god investering at få udført service, fremfor at skulle betale for en komplet reparation.

Flere af vores Services

aircondition, service af aircondition

Olieservice

Glostrup Autoværksted udfører oliskift på alle biler.

Dæk & Hjulskifte

Glostrup dæk & hjulskifte, vi montere, opbevare & skifter dine dæk

aircondition, service af aircondition

REPARATION AF MOTOR

Glostrup Autoværksted laver kompliceret motorreparation

Bremser

Glostrup autoværksted udfører bremseskift, samt kontrol.

Tilfredse kunder

Jesper Færch

"Skulle have sat anhængertræk på og valgte GS Auto, da de tilbød en pris der var fair.
Fantastisk service og godt arbejde.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der.​"

Læs mere

Line Emilie brink Andersen

"Fair priser, god service og en stor anbefaling herfra.​"

Læs mere

"Great reliable service even with a short notice, I can only recommend.​"

Læs mere

Mathias Fiala

"Til aftalt tid, rep. veludført, og til næsten halv pris af tilbud. Hvad kan man forlange mere."

Læs mere

Michael Brian Christiansen

"Det er en super service. Og der bliver forklarer hvad der bliver lavet. Så til en super pris."

Læs mere

Jesper Jensen

"Fint værksted , god priser og fin service "

Læs mere

Glostrup bilværksted

Din sikkerhed er vores fokus

Ring til os idag på