Automekaniker Hvidovre

Du finder din lokale automekaniker i Hvidovre, Vi har kunder fra hele sjælland, herunder Albertslund, brøndby, Hvidovre, Rødovre, Frederiksberg, Tåstrup samt Hellerup.

Hos Hvidovre autoværksted, er vi et professionelt team, der udarbejder de mest omfattende opgaver når det kommer til biler. Ingen opgaver er for små eller store.

Dæk & Fælge Hvidovre

Skal du have hjælp til hjulskifte, nye dæk eller fælge.

Hos Hvidovre autoværksted, kan du få skiftet dine fælge hurtigt og effektivt på vores bil værksted

Bremser Hvidovre

Driller bilens bremser? Måske siger de en anden lyd, end de plejer! Eller er bremselængden blevet for lang? Sikkerheden skal altid være i top, når det gælder din bil.

Stenslag og autoruder Hvidovre

Hvis du har været uheldig og fået et stenslag i forruden, vil det ofte være muligt for vores mekanikere at reparere det i Glostrup

Motor reparation Hvidovre

Oplever du mislyde, unormale lugte eller røg fra din motor, er det sandsynligvis fordi, den skal repareres. Vores mekaniker er klar til at hjælpe dig.

Aircondition service Hvidovre

Aircondition service er noget vi hos GS Auto, har mange års erfaring med både service og reparationer af alle bilmærker. Det vil sige, at vi kan hjælpe dig med at forebygge skader, inden de sker, men vi er også i stand til at udbedre skaderne, når de først er sket. 

Tandrem & Taktrem Hvidovre

Er du på udkig efter udskiftning af din tandrem (eller kæde) til en fornuftig pris, er det os hos GS Auto, du skal kontakte. Den mest almindelige grund til en stor motorskade er en knækket tandrem